Rosehip franšizė – tavo sėkmė restoranų versle!

2018 metų pavasarį duris atvėręs pirmasis Lietuvoje veganiško maisto bistro „RoseHip“ netruko užsitarnauti vietą lankomiausių Vilniaus restoranų sąraše.

Antrajam, jau daug didesniam, „RoseHipui“ tapti dar viena sėkmės istorija nesutrukdė net tai, jog atidarėme jį 2020-ais, pačiame pirmojo karantino įkarštyje.

Sėkmingai veikdami jau daugiau nei 4 metus, vis dar matome didelį veganiško maisto restoranų trūkumą Lietuvoje, tad ieškome bendraminčių, norinčių ir galinčių „RoseHip“ idėjas skleisti kituose didžiuosiuose šalies miestuose.

Beveik 80% mūsų lankytojų nėra veganai, tad nesame radikalių idėjų ar draudimų šalininkai. Savo požiūriu į maistą stengiamės būti pavyzdžiu kitiems ir skatiname į savo racioną įtraukti daugiau augalinės kilmės produktų, taip prisidedant prie žalesnio rytojaus.

Siekiame pakeisti senus įsitikinimus ir įrodyti, jog veganiškas maistas gali būti labai skanus, spalvingas, maistingas ir tinkantis visiems!

 

Kodėl rosehip?

Būdamas „Rosehip“ franšizės savininku tapsi neatsiejama unikalaus, sėkmingo bei pridėtinę vertę visai bendruomenei kasdien kuriančio verslo dalimi. Tai užtikrins ne tik ilgalaikes pajamas, bet ir asmeninę pilnatvę padedant žmonėms priimti sąmoningesnius, planetą ir jų pačių sveikatą saugojančius sprendimus.

Nežinai, nuo ko pradėti?

Suteiksime tau profesionalią pagalbą visose veiklos srityse: nuo pardavimų ir rinkodaros palaikymo iki derybų su tiekėjais ir labiausiai pasiteisinančių restorano valdymo praktikų.

 
 
  • Unikalus sveiko augalinio (plant-based) maisto verslo konceptas, pakeliantis veganiško maisto kultūrą Lietuvoje į visiškai naują lygį.

  • Maisto ruošimo procesas, išsamūs receptų aprašymai, maisto ir paslaugų kokybės palaikymas, pagalba greitai nustatant neatitikimą kokybės standartams, inventoriaus valdymas, tiekėjų pasirinkimas, nuolatinė pagalba franšizės vadovui, sklandaus klientų aptarnavimo užtikrinimas, rinkodaros ir reklamos programa, restorano procesų valdymas, papildomi mokymai vadovui, salės personalui, virtuvės personalui.

  • Per savo gyvavimo metus patiekalų gamybai atrinkome pačius geriausius ir skaniausius produktus: pirmieji Lietuvoje atsivežėme „Beyond Meat“, veganišką lašišą ir pan.

  • Padėsime franšizėms pritaikyti ne tik spalvomis ir unikaliomis detalėmis išsiskiriantį interjero dizainą, bet ir praktikoje labiausiai pasiteisinusį restorano išdėstymą. Jis ne tik optimizuos patiekalų ruošimo laiką, bet ir ženkliai padidins bendrą virtuvės darbo efektyvumą bei bendrą restorano pelningumą.

  • Padėsime ne tik efektyviai apmokyti darbuotojus, bet ir supažindinsime su nuolatinio motyvavimo programa, užtikrinančia kokybišką aptarnavimą.

  • Išskirtinė ir nuolat tobulinama Rosehip receptų knyga, pritaikyta Lietuvos rinkai ir vietiniam skoniui. Joje rasite ne tik lankytojų favoritais tapusius patiekalus, bet ir sezoninių receptų (šalibarščiai, ramenas) bei dienos pietus. Ateityje sukurti nauji receptai taip pat bus siūlomi franšizių savininkams.

 

Įdomu? Pasikalbėkime!

Užpildyk šią užklausos formą ir susisieksime su tavimi aptarti visų detalių bei atsakyti į visus kylančius klausimus!